Carta de benvinguda

Estimats papà i mamà,

Ja estem llestos per a salpar!

A l’Escola Infantil Mestre Victor Calatayud sabem que una de les decisions més difícils per a un papà o una mamà és la de separar-se durant unes hores al dia del seu xicotet; i portar-li per primera vegada a l’escola és potser un dels passos més importants en la vida dels nostres fills, per això és molt important saber que deixem als nostres fills en les millors mans.

Els professionals de l’Escola Infantil Mestre Victor Calatayud, i jo mateixa, com a directora, som conscients de la responsabilitat del nostre treball i ens sentim molt orgulloses que cada any, més pares i mares confien en nosaltres quan decideixen portar als seus fills a l’escola infantil. Aquesta confiança ens anima a continuar treballant i millorant el nostre projecte, enriquint-lo amb totes i cadascuna de les experiències que compartim amb els nostres alumnes i les seues famílies, tant dins com fora de l’escola.

A l’Escola Infantil els xiquets i xiquetes aprendran a ser cada dia més autònoms, a relacionar-se amb altres xiquets i xiquetes de la seua edat, normes de convivència i socialització, però sobretot, aprendran a ser felices, a jugar, a riure, a cantar, i a descobrir el món que els envolta.

Volem ser part d’aqueixes experiències, i que tu també les compartisques amb nosaltres, per això a l’Escola Infantil El *Parc sempre trobaràs a un equip de professionals plens d’il·lusió i ganes, disposats a acompanyar-vos en el dia a dia, i compartir amb vosaltres la Gran Aventura d’anar al Col·le, així que… tots a bord!